روش امتیازبندی اعضا در تعاونی مسکن

امتیازبندی و تعیین اولویت اعضا و روش آن در اساسنامه تعاونی مسکن

اعضای تعاونی مسکن در طول فعالیت شرکت مبالغی را جهت خرید زمین و ساخت و ساز به حساب بانکی تعاونی مسکن واریز می کنند. بعد از اتمام پروژه ها و زمان تحویل واحدها به اعضای تعاونی بایستی روشی وجود داشته باشد که بتوان اولویت اعضا را به دقت مشخص کرد. در اساسنامه تعاونی های مسکن در ماده ۵۶ به این روش اشاره شده است که عین متن این ماده در اساسنامه به شرح زیر است :

ماده ۵۶ : واحدهای احداثی با توجه به طبقه و مرغوبیت بلوک و واحد بر مبنای امتیاز اعضا به ترتیب اولویت واگذار می شود و امتیاز اعضا بر اساس مبالغ واریزی طبق فرمول زیر محاسبه می شود :

امتیاز عضو برابر است با مبلغ واریزی (ریال) ضرب در تعداد روز تقسیم بر ۱۰۰۰۰۰۰

تبصره ۱ : با تصویب مجمع عمومی عادی می توان نسبت به محاسبه امتیاز به روش دیگر اقدام نمود.

تبصره ۲ : تعیین بلوک، طبقه مربوطه و واحد ذیربط بعد از احتساب امتیاز مکتسبه عضو به عمل می آید.

تبصره ۳ : در صورت تساوی امتیاز دو یا چند نفر از از اعضای تعاونی، صاحبان امضای مجاز با دعوت از طرفین بین آنان قرعه کشی نموده و صورت جلسه تنظیمی ملاک عمل برای تقدم خواهد بود.

تعیین اولویت اعضا و روش امتیازبندی در نرم افزار تعاونی مسکن

با توجه به این که نرم افزار تعاونی مسکن بر اساس استاندارد وزارت تعاون کشور در نحوه محاسبه امتیاز طراحی و پیاده سازی شده است، قابلیت های اضافه تری نیز جهت پوشش نیاز مشتریان در خصوص امتیازبندی به آن اضافه شده است.

اساس محاسبه امتیاز اعضا در نرم افزار تعاونی مسکن دقیقا مانند فرمول اساسنامه تعاونی مسکن می باشد که در ماده ۵۶ به آن اشاره شده است. علاوه بر این می توان پارامترهای دیگری نیز به امتیازبندی در این نرم افزار اضافه نمود که در ادامه به آنها می پردازیم.

پارامترهای ثابت امتیازبندی

در برخی از تعاونی های مسکن علاوه بر امتیاز مبالغ واریزی، پارامترهای دیگری نیز در نظر گرفته می شود. مثلا در برخی از تعاونی های مسکن مربوط به سازمان ها یا ادارات، عضو خانواده شهید، جانبازی، ایثارگری، تاهل و … شامل امتیاز مثبت برای اعضا تعاونی مسکن می باشد. جهت اعمال این نوع امتیاز در نرم افزار تعاونی مسکن، قابلیت تعریف پارامتر تعبیه شده است که کاربران می توانند بعد از تعریف پارامتر، آن را به اعضای تعاونی مسکن تخصیص دهند. فرم مربوط به تعریف پارامترهای امتیازبندی در زیر آورده شده است :

همان طور که ملاحظه می کنید می توان بی نهایت پارامتر در نرم افزار تعاونی مسکن مهر تعریف نمود.

توجه : این پارامترها به صورت ثابت به اعضای تعاونی مسکن تخصیص می یابد و با گذشت زمان تغییر نمی کند.

بعد از تعریف این پارامترها، جهت تخصیص آن به اعضای تعاونی مسکن از فرم اطلاعات اعضا استفاده می شود.

پارامترهای امتیازبندی با قابلیت تغییر با گذشت زمان

در برخی از تعاونی های مسکن و مخصوصا تعاونی های مسکن مربوط به سازمان ها یا ادارات که اعضای تعاونی مسکن از کارکنان آن نهاد می باشد، علاوه بر امتیاز واریزی و پارامترهای ثابت، پارامترهای دیگری نیز جهت تخصیص امتیاز به اعضای تعاونی مسکن تعریف می شود که به صورت محاسباتی است. به عنوان مثال سابقه استخدام، مدت مدیریت در تعاونی مسکن و …

در نرم افزار تعاونی مسکن این نوع امتیازبندی نیز پیش بینی شده و در آن گنجانده شده است. فرم مربوط به این نوع پارامترها در نرم افزار مهر، در شکل زیر نشان داده شده است :

بعد از تعریف پارامترهای محاسباتی بایستی این پارامترها را به اعضای تعاونی مسکن اختصاص دهیم که از طریق فرم زیر قابل انجام می باشد.

این قابلیت فقط گوشه ای از امکانات نرم افزار تعاونی مسکن مهر می باشد. چنانچه تا کنون این نرم افزار را تهیه نکرده اید پیشنهاد می کنم ابتدا از طریق قسمت درخواست دمو و کاتالوگ رایگان، نسخه آزمایشی این نرم افزار را سفارش دهید تا به صورت کاملا رایگان برایتان ارسال و بعد از دریافت آن، بر روی سیستم شما نصب و راه اندازی کنیم. روی تصویر زیر کلیک کنید و همین مجموعه را به رایگان سفارش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *